Pagina web in constructie! Punem la punct in curand! Va asteptam mesajele prin formularul de contact.

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Utilizarea site-ului ca vizitator presupune implicit acceptarea tacită și fără rezerve a acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care reies din acestea.

Site-ul www.designpliante.ro este administrat de Interior Style S.R.L, cu sediul social in Târgoviște, jud. Dâmbovița.

Designpliante.ro poate aduce în orice moment modificări asupra conținutului site-ului, de structură și accesibilitate, poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil și fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terțe persoane. De asemenea, poate limita accesul la anumite părți din site, la anumite facilități din site, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără noificări și fără vreo răspundere.

Drepturi de Autor

Întregul conținut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite „conținut”, sunt proprietatea Furnizorului si a furnizorilor săi. Dacă întâmpinați pe site probleme sau încălcări ale dreptului de proprietate intelectuală, vă rugăm să ni le sesizați la adresa de contact.

Accesul liber la site și la conținutul site-ului și utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fără scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, în parte, ori întreg a site-ului și/sau a conținutului nu sunt permise fără acordul explicit, scris, al Furnizorului și sunt sancționate potrivit legislației în vigoare.

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale vreunui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului pizzeriapoint.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul va fi considerat o tentativă de fraudare a site-ului și va face obiectul unei plângeri penale la organele de politie, împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

Dispoziții finale

Designpliante.ro are dreptul de a modifica aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în aceasta pagină și va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.

Accesul la site-ul nostru s-ar putea să nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorile apărute, sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunătoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil. Nu aveți dreptul sa utilizați niciun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau încearcă sa intervină în operarea normală a site-ului nostru si nici sa luați vreo măsură care impune o încărcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.

Limitarea răspunderii

Noi si colaboratorii nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau pentru viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecința de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătura cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite in acesta, orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.