Servicii pentru dumneavoastră? Avem experiență în tot ce definește exprimarea „promovare-publicitate”.

Pentru cei care știu exact ce vor, sigur vor găsi la noi soluția potrivită. Nu oricum, oferim sfaturi și consultanță pentru fi siguri de rezultate mulțumitoare.

Pentru cei care pleacă mai recent pe acest drum, suntem soluția perfectă pentru a primi cele mai bune servicii de creștere a unei identități vizuale potrivite cu specificul fiecăruia.

Cum creăm și creștem identitatea vizuală? În primul rând ne informăm. Fiecare afacere/idee/persoană are specificul ei, propriul grup țintă, puncte tari și puncte slabe. Odată cunoscute acestea, compunem împreună cu clientul puzzle-ul vizual.

Logo

Piatra de temelie este logo-ul. Discuția despre un logo potrivit, a ajuns să fie foarte complexă, nu dezbatem aici, rezumăm doar că cele mai bune logo-uri sunt cele simple și ușor de memorat. De cele mai multe ori sunt mai potrivite și mai de impact însoțite de un slogan.

Materiale printate

Materialele printate stau la baza portofoliului nostru vizual. Un design atractiv, plăcut, ordonat va sta pe materialele printate: de la foi cu antet, cărți de vizită până la pliante, mape, broșuri, afișe.

Materiale promoționale

Materialele promoționale aduc un beneficiu de imagine combinat cu utilitatea obiectelor. Deși acestea țin mai mult de bugetul de marketing, nu sunt de neglijat. Cu cât mai util un obiect cu atât mai mult timp vor sta însemnele tale vizuale în atenția și memoria utilizatorilor.

Printuri outdoor

Printurile outdoor au impact vizual semnificativ, chiar dacă panourile stradale deja abundă de imagini care mai de care menite să capteze atenția fie pentru fracțiuni de secunde. Panourile și bannerele stradale sunt instrumentele directe de promovare în mediul outdoor.

Promovare online

Promovarea online a devenit deja o prioritate când vorbim de identitate vizuală. Ne referim în primul rând la website, un instrument de promovare dar și de comunicare. Prin intermediul unui website întotdeauna vindem, fie că vindem direct produse și servicii fie capital de imagine. Ca instrument direct de comunicare printr-un website realizăm newsletterul, eficient pentru a transmite doza perioadică de informații noi către clienți. Promovarea prin rețelele de socializare a devenit de asemenea o nișă importantă și cu impact în creșterea afacerilor.

Promovare media

Promovarea prin spoturi audio-video, filme aduce un mare impact asupra imaginii unei afaceri. Scenariile în jurul cărora se construiesc aceste spoturi sunt cele care dau succes unui astfel de demers. Ne pricepem destul de bine la a fi creativi. Creativi și la scenarii. Nu mizăm pe scenarii banale, evidente, stereotipice.